? Power Play | Bilder på bandet

Bilder från våra spelningar

Soul Party på Katalin and All That Jazz den 14 oktober 2017

Foto: Palli Kristmundsson

Kulturnatten den 8 september 2018, Studiefrämjandets scen

Leena Zeitler vickar för Tina som var på resa. Camilla kom rusande från ett annat gig precis i inräkningen till första låten.

Foto: Roger Schwalbe

Soul Party II på Katalin and All That Jazz den 13 oktober 2018

Igen tillsammans med Soul Pack som nu är nästan lika många som vi är.

En extra speciell kväll eftersom Camilla firade sin jämnaste födelsedag på scenen. Nu är Tina den enda ungdomen i bandet...

Foto: Roger Schwalbe

 

Det här är Power Play

Uffe Bolling

Uffe har spelat på sina antika Gretsch-trummor i allt från Cirkus via Vingresors kabareer till Souled Out. I Power Play mellan 1979 och 1984, sen från 1996 och framåt.

View

Camilla Hollmén

Camilla sjunger och spelar där hon kommer åt. Med sina LeeCamrater eller i Tonprakt. Hon skriver egen musik och text och spelar in i sin hemstudio. Prov på det finns här.

View

Roine Jansson

Bandet har förmånen att bli undervisade av en egen professor från Kungliga Musikhögskolan. Med fast hand styr han upp små sekunder till klingande unisoner.

View

Erik Demmelmaier

Erik är bandets iron man. Kanske krävs det för att ha en baritonsax hängande runt halsen. Och tuta i den också.

View

Tobbe Eriksson

Tobbe pratar. Mycket. Men ibland spelar han sax och då är han tyst. Spela Tobbe säger vi. Han spelar dragspel också. Men det får han inte hos oss.

View

Rolle Morell

Vissa av Rolles gitarrer passar bäst i vissa band. Hos oss passar oftast en Gibson Les Paul. Men hans ovärderliga Custom från 1960 passar bäst i säkert förvar.

View

Kjell Edgren

Numera lever Kjell ljuvt pensionärsliv. Ibland Karibien-kryssning, ibland vintermånader i Spanien. Ibland hemma för att tuta trumpet, med Tage numera.

View

Jalle Flodström

Jalle har tre Hammond i viktklass från 250Kg till 22Kg. Numera orkar bandet bara bära den lätta till spelningarna. Bandet har blivit äldre, men Jalle vill inte medge det.

View

Tina Öberg

Mycket av Tinas liv kretsar kring hästar. På jobbet ute i Ultuna och hemma på gården ute i Skäggesta. Nånstans däremellan galopperar hon in i replokalen och fyller den med sång.

View

Tage Rolander

Tage har en lång musikhistoria. Från jazzrock i Les Bagatelle Cinq i tidigt 60-tal, via Sambahia till Sjuklöver (med Roine) och Souled Out (med Uffe). T.o.m vick med Forbes...bandet som kom sist i Schlagerfestivalen 1977.

View

Lelle Lind

Lelle är den man frågar om man behöver en stadig klippa i blåssektionen. Det kan vara med Ambassadeur på en Nobelfest eller en Wagner-opera med 90 sångare och musiker i universitetsaulan. Det är drag i trombonen.

View

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Skicka ett e-mail eller ring oss på 070-2624152